space
COMUNICAT OFICIAL
space
COMUNICAT OFICIAL

20/05/2020

La pandèmia de la Covid-19 ha creat una greu situació tant sanitària, com social i econòmica. Les nombroses conseqüències que planteja aquesta anòmala situació sobre la seua duració i conseqüències, ens deixa gran incertesa pel que fa al que comportarà la nova “normalitat” quan s’alce l’estat d’alarma.

Per aquest motiu i després de recavar l’opinió de tots els agents socials implicats en les Festes Patronals i de Moros i Cristians, com són: la Junta Central de Festes de Moros i Cristians, el Sr. Rector de l'Església Santa Maria Magdalena, els Festers i Festeres de Loreto 2020, els Pares i Mares dels Festers i Festeres de 2020, la Junta de Confraries, la SEM Santa Cecília, l'AEM La Nova, la Banda de Cornetes i Tambors, La Morralla, les Associacions de Comerciants, Hostalers i Industrials, els Portaveus dels Grups Polítics en l’Ajuntament i la Regidoria de Festes, s’ha aplegat a la conclusió de suspendre les Festes Patronals i de Moros i Cristians de 2020, ja que la prioritat, en les actuals circumstàncies, és la salut de les nostres veïnes i veïns i visitants i la responsabilitat de frenar l'avanç d'aquest virus.

D’acord amb l'anterior, i reunits telemàticament el passat 8 de maig L’Ajuntament, la Junta Central de Moros i Cristians i el Senyor Rector acordaren proposar la suspensió definitiva de les Festes Patronals i de Moros i Cristians al Ple Ordinari a celebrar el pròxim 29 de maig de 2020 per la seua aprovació.

Amb aquesta decisió estem convençuts de tres coses: primer, que és la millor decisió que es pot prendre en aquests moments, després, que es pren després d’haver escoltat l'opinió unànime de tots els agents socials implicats, directa o indirectament en la Festa i, per finalitzar, que l'any vinent podrem gaudir d'una millor situació i d'unes fantàstiques Festes Patronals i de Moros i Cristians a L'Olleria, les millors Festes del món!

ENCARA NO TENS LA NOSTRA APP?
Descarrega-te-la per estar informat!
Android
iOS
space

CONTACTA AMB NOSALTRES

Telèfon:  962 20 06 01
Email:  info@lolleria.org
Adreça:  Carrer de Sant Tomàs 2 - 46850, l'Olleria (València)

space
Facebook1 Facebook1 Facebook1
ESVEU apps developers 2015 ©